«•» GeoSharing Worlds No.1 Satellite Forum «•»

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Oscam__From cccam CLINE to Oscam_What am I doing wrong?

GI30065

New member
Registered
Joined
May 30, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Hi Everyone,


VU+ Solo 4K, running OpenPLI 6.1, and an original TV Vlaanderen card.

My card is in the CI slot working, but this company has treated me like I was a piece of sh*t, so I want to cancel my account.
Hence I would like to change to a premium server.

As an example I got this Cline (Cccam) from somebody, and I wanted to give it a try, but it just won't work.
I already have been working on this problem for a full 2 days now, and it just won't work, now I'm desperate.
Please bear in mind that the CLINE was tested (on a Dreambox) before and after my modifications, so it works 100%

Here is the (modified) Cline: 1.tvs ** nake.com 22300 MmzjYw tNK82n

Is there someone who could help me with this, please?


Hereby oscam.config:
[global]
disablelog = 1
disableuserfile = 1
usrfileflag = 0
maxlogsize = 10
preferlocalcards = 1
saveinithistory = 1
lb_mode = 0
unlock_parental = 1

[cs378x]
port = 12005

[webif]
httpport = 8081
httpallowed = 10.0.0.0-10.255.255.255,172.16.0.0-172.31.255.255,192.168.0.0-192.168.255.255,127.0.0.1

[dvbapi]
enabled = 1
pmt_mode = 6
au = 1
user = dvbapiau
boxtype = dreambox



Hereby oscam.server:
[reader]
label = lower_card
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
#ecmwhitelist = 0100@00006A:64
#ecmheaderwhitelist = 800061006A00075C00,800061006A01075C00,803061006A00 075C00,803061006A01075C00,810061006A00075C00,81006 1006A01075C00,813061006A00075C00,813061006A01075C0 0
detect = cd
group = 1
emmcache = 1,3,15
audisabled = 0
mhz = 357
cardmhz = 2700
ratelimitecm = 4
ratelimittime = 10000
ecmunique = 1
srvidholdtime = 2000
cooldown = 30,600


[reader]
label = upper_card
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci1
#ecmwhitelist = 0100@00006A:64
#ecmheaderwhitelist = 800061006A00075C00,800061006A01075C00,803061006A00 075C00,803061006A01075C00,810061006A00075C00,81006 1006A01075C00,813061006A00075C00,813061006A01075C0 0
detect = cd
group = 1
emmcache = 1,3,15
audisabled = 0
mhz = 357
cardmhz = 2700
ratelimitecm = 4
ratelimittime = 10000
ecmunique = 1
srvidholdtime = 2000
cooldown = 30,600


[reader]
label = Mainreceiver
enable = 0
protocol = cs378x
device = ip_adress_mainreceiver,12005
user = 2nd_box
password = 2nd_box
group = 1


[reader]
label = CCcam-server
enable = 0
protocol = cccam
device = ip_adress_server,12001
user = user
password = password
group = 1
cccversion = 2.3.0
cccmaxhops = 2
ccckeepalive = 1
audisabled = 1


Hereby oscam.server modifield version, I have ONLY changed the last part, the rest of it I did not change:
[reader]
label = CCcam-server
enable = 1
protocol = cccam
device = 1.tvs**nake.com,22300
user = MmzjYw
password = tNK82n
group = 1
cccversion = 2.3.0
cccmaxhops = 2
ccckeepalive = 1
audisabled = 1



Hereby oscam.user:
[account]
user = dvbapiau
pwd =
disabled = 0
group = 1
au = 1



Hereby oscam.user modifield version:
[account]
user = dvbapiau
pwd =
disabled = 0
group = 1
au = 1


[account]
user = MmzjYw
pwd = tNK82n
disabled = 0
group = 1
au = 1



All help is very welcome!

Could anyone tell me what I am doing wrong?



Regards,

Marc.
 
Top